«Elefanten i Ap-rommet»

Markedets lov skyller over landet vårt. Hvorfor står Arbeiderpartiet på sidelinja og lar det skje? Spørsmålet kommer fra AP-medlemmet John Ivar Liverød, som har skrevet om saken på debattsiden hos FriFagbevegelse.no, ei nettavis med artikler og innlegg om arbeidslivet og fagbevegelsen.

Det skrives mye om strømprisene om dagen, men artikler på nettet har det med å bli borte igjen. Derfor har jeg begynt å dele de beste artiklene via min blogg. Dermed kan de kanskje bli lettere å finne igjen.

Her er linken til John Ivar Liverøds interessante artikkel:

Fri Fagbevegelse: «Elefanten i Ap-rommet». Publisert 1. september 2022

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s